Teória

Tradicionális, ősi, távol-keleti akupunktúra és a modern mágnes terápia kombinációjaként kifejlesztett forradalmian új készülék család, melyek jótékony hatását klinikai tanulmányok bizonyítják

A magnetoterápiát, mint külső helyi kezelést már az ókori Egyiptomban és Kínában is ismerték és alkalmazták. Mágneses kezeléssel a középkor leghíresebb orvosa Paracelsus is foglalkozott és kiemelkedő sikereket ért el. Ezt a gyógyászati eljárást elsősorban a kínai orvostudomány fejlesztette tökélyre, ahol ennek évszázados hagyományai, eredményei vannak.

Hazánkban is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az alternatív gyógymódokra és a betegségek megelőzésére. A népesség nagy része nap, mint nap kiteszi magát a szemproblémákat okozó tényezőknek.

A mágneses kezelés visszaállítja a beteg, fáradt sejtek energiaszintjét, rezgési frekvenciáját, oxigénellátását.
A magnetoterápia és a szemkörüli akupresszúrás pontok stimulálásával kitűnő eredményeket lehet, mind a megelőzésben, mind pedig kezelések során elérni.

A mágneses mező természetes energia formájában, mikor az akupunktúrás pontokat célozza meg, aktivizálni tudja a sejtek működését, hatással van a hajszálerekre és megnöveli a sejtek oxigén felvevő képességét, serkenti a sejtek anyagcsere folyamatát és egyensúlyt teremt a idegekben. Így a mágneses terápia egészében sokfajta orvosi és egészségügyi jótékony hatást fejt ki.

Szemizomzat vérellátásának aktivizálásával megnöveli a szemizomzat alkalmazkodó képességét, stimulálja a szemidegeket, ezzel eléri a rövidlátás kialakulásának megakadályozását ill. javításának célját, valamint a szemet érintő egyéb káros folyamatokra is jótékony hatással van.

A Biocor szemmasszírozó család valamennyi tagját precíziós számítógéppel tervezték meg, amely figyelembe vette a szem formáját és a szemkörüli akupunktúrás pontok pontos elhelyezkedését. A 22 masszírozó fej magas tisztaságú szilikon zseléből készült, melynek a bőrre nézve semmiféle mellékhatása nincs.

A masszírozó fejek végein természetes magas tisztaságú mágnes korongok találhatók, amellyel el tudjuk érni a kívánt jótékony hatást. A változtatható funkciónak köszönhetően

Különféle az egyénnek legjobban megfelelő programok választhatók.